Gør din flytning nem

En flytning med et midlertidigt hjem – hvordan gør jeg?

Du har solgt din bolig, men har endnu ikke haft held til at finde en ny. Du skal have renoveret dit nye hus, og vil gerne vente med at flytte ind, til du er færdig. Du skal bo på en midlertidig adresse, hvor der ikke er plads til alle dine ejendele. Eller huset er blevet solgt, og drømmeboligen eller drømme-byggegrunden er fundet, men datoerne, for din fraflytning, og til du kan overtage dit nye hjem, passer bare desværre ikke sammen. Scenarierne er mange og forskellige, og ikke to flytninger er ens. Men fortvivl ikke, for netop derfor findes der mange muligheder for hjælp, så dine flytninger passer til netop dig og din families behov.

Mange der flytter til et midlertidigt hjem, har ikke plads til alle deres ejendele, eller også er tiden i det midlertidige hjem så forholdsvis kort, at man ikke har lyst eller tid til at flytte rigtigt ind. Visse midlertidige hjem kan endda være lånt møbleret, og så har man brug for god og sikker opbevaring af sine egne ting og møbler i en periode.

Midlertidigt depotrum.

Man kan altid leje et større eller mindre depotrum og få opmagasineret sine ejendele i kortere eller længere perioder, hvor man så kan bede venner og familie om hjælp til flytning igen igen, og man kan kontakte de traditionelle flyttefirmaer, og lave aftale om alle flytningerne. Men når der er tale om en flytning og særligt også flytning med et midlertidigt hjem, vil en Flyttebox fra BOXIT, altså en container skræddersyet til formålet og til dine behov, være den mest ideelle løsning. Den er enkel og overskuelig i sit koncept, og derudover er den fleksibel og til en langt billigere flyttepris end, hvis du skal have fat i både depotrum og i særdeleshed en flyttemand i flere omgang.

Lejer du en Flyttebox, faktisk uanset den bagvedliggende årsag, har du flytning og opbevaring i en og samme løsning. Den findes i to størrelser, en udgave på 10 fod, der passer fint, hvis du er enlig eller bor i en lille lejlighed, og en udgave på 20 fod, der passer til et almindeligt gennemsnits hjem og kan indeholde godt 30 m3 flyttegods. Bor du i et meget stort hus, eller har du rigtigt mange møbler og ejendele, kan du altid bare leje en ekstra Flyttebox. Desuden kan du vælge om den skal være isoleret eller u-isoleret. Skal du bruge Flytteboxen hen over vinteren, er den isolerede udgave særligt velegnet. Den er ikke frostfri, men selve isoleringen modvirker den kondensdannelse, der kan opstå i udsvingene mellem dag- og nattemperaturer.

Flytteboxen passer på dine ting, og kan derfor udnyttes på samme måde som et depotrum. Desuden kan du beholde den til opmagasinering lige så længe, du har behov for det. Den kan stå, hvor du har brug for den, eksempelvis lige ved dit midlertidige hjem. Og dine ejendele står under hele forløbet trygt og sikkert i den samme container, så du slipper for at flytte ad flere omgange, og desuden kan du altid komme til dem, hvis du lige mangler noget.

Ikke plads til Flytteboxen

Skal Flytteboxen ikke pakkes ud eller bruges på den midlertidige adresse eller kan Flytteboxen ikke stå ved dit midlertidige hjem, kan den naturligvis opbevares på et af de overvågede, indhegnede og sikre depoter, der findes over hele landet. Efterfølgende bestemmer du selv, om du vil hente dine ting direkte i depotet, eller om du har brug for, at BOXIT transporterer og leverer den hen til dig igen. Den kan endda også køres til en anden given adresse efter dit ønske og hentes igen, når du er klar til at modtage den.

Flytteboxen er det fleksible – nærmest mobile – opbevaringsrum, der kan tilpasses nøjagtigt dine behov og ønsker.