flyttemænd

Flyt som flyttemænd – bare billigere

Det er dyrt at flytte, og derfor er det mere end træls at punge ud med 20.000 kroner eller mere for en professionel flyttemand. De fleste af os har brug for de penge til nye gardiner, møbler og maling, og derfor er det fristende at spare maksimalt på flytningen og køre det hele frem og tilbage på traileren ad flere omgange.

Du kan spare dig fattig

Prisen for gør-det-selv-flytningen kan dog være alt for høj. For det første er det uhyre slidsomt arbejde at flytte i flere omgange. For det andet er det næsten 100% sikkert, at noget går i stykker undervejs, og så har man ikke sparet noget alligevel.

Her er en ny mulighed

Vil du flytte sikkert, enkelt, professionelt og alligevel superbilligt, så er det bedste alternativ til de gammeldags flyttemænd at leje en flyttecontainer. Konceptet er indlysende: Man bestiller en container, der ankommer til den bolig, man skal flytte fra. Så fylder man den med møbler og indbo, hvorefter hele molevitten bliver hentet og i ét hug transporteret til den nye bolig. Her kan man så tømme containeren igen uden at ha’ det mindste travlt. Prisen på denne type flytning er overraskende lav, fordi man selv står for nedpakning. Dermed slipper man også for at ha’ fremmede til det arbejde. Med en flyttecontainer er det ikke længere et mareridt at flytte – det bliver let, enkelt og billigt.

Flere fordele

Der er sket meget på flyttemarkedet de senere år, og der kommer nye koncepter til, der passer bedre til moderne familier og deres behov end de traditionelle flyttemænd. Ser man på container-løsningen er der flere fordele. For det første er der prisen. For det andet er der den fordel, at man udover selve flytningen, også får mulighed for at beholde containeren i den tid, man har brug for – ved udflytning, indflytning eller i begge ender. Det giver stor fleksibilitet, hvis man fx skal fraflytte den gamle bolig og har behov for tid til at male og sætte boligen i stand, før man flytter ind. Man kan opbevare alt sikkert i containeren, uden at rode rundt mellem møbler og kasser, mens man maler vægge osv.

Find en løsning, der passer

Med de nye løsninger på flyttemarkedet, er der meget der tyder på, at der bliver mindre at lave for flyttemænd i fremtiden. De nye trends kommer især fra USA, hvor man i flere år har været langt fremme med self storage og flyttekoncepter med containere over store afstande. Herhjemme er der mange muligheder for at finde en løsning, der passer, og man kan leje containere, der både er isolerede og u-isolerede, og i størrelser der passer til mængden af bohave. Der er mange muligheder for løsninger – også hvis man har særlige behov. Står man fx i en situation, hvor der er behov for en slags mellemlanding i en længere periode, før man kan flytte ind, er der flere firmaer, der tilbyder at opbevare containeren sikkert og tørt, indtil der er grønt lys for at flytte ind det nye sted.

Tænk dig om

I det hele taget kan det godt betale sig at researche på markedet og tænke sig om, inden flytteplanerne føres ud i livet. Det kan også godt betale sig at lave nogle regnestykker over den ene og den anden løsning, inden man beslutter sig. Hvis man i forvejen har en presset hverdag, som mange danskere har, er det i mange tilfælde for dyrt og besværligt at hyre almindelige flyttemænd og for tidskrævende og stressende at gøre det hele selv. Med de nye løsninger, der er på markedet, er der mulighed for at finde løsninger, hvor man selv står for opgaven med at planlægge og passe på tingene, og så får andre til det tunge arbejde med at køre hele læsset.