Gode råd ved valg af flyttefirma

Når du skal flytte, er der nogle ting, som du skal sikre dig, inden at du vælger et flyttefirma. Dit hjem er der, hvor dine mest personlige ting er opbevaret, og når de skal flyttes, skal du være sikker på, at du har med et professionelt flyttefirma at gøre. Uanset hvor langt du skal flytte, skal dine ting pakkes ned, så de ikke går i stykker på vejen.

Her får du de tre ting, som du anbefales at undersøge, inden du vælger et flyttefirma til din flyting:

  • Anmeldelser af flyttefirmaet: Du skal selvfølgelig ikke vælge et flyttefirma, hvis de kun har fået dårlige anmeldelser, men du skal ikke kun kigge på de dårlige se de gode anmeldelser, og blive enig med dig selv om, om det er noget, du kan tage med dig i din beslutning. Et godt sted at starte, hvis du gerne vil have et godt overblik over tidligere anmeldelser af flyttefirmaer, er at tage et kig på Trustpilot.

  • Flyttefirmaets erfaring: Det er ikke nødvendigvis dårligt, at en virksomhed ikke har mange års erfaringer specielt ikke, hvis de som i ovenstående råd har gode anmeldelser. Dog hænger erfaring og kvalitet i jobbet ofte sammen. Det er selvfølgelig mere betryggende at have en flyttebil ude, som har to erfarerene flyttemænd med sig.

 

  • Pris: Vi vil alle helst betale mindst muligt, når vi skal bruge penge på noget. Derfor skal du selvfølgelig også have prisen med i tankerne. Hold også øje med om priserne er inklusiv moms og forsikringer. En god løsning til at få et godt overblik i forhold til det rent økonomiske i forbindelse med, at du står midt i en flytning, er ved at benytte dig af en af de mange sammenligningsportaler, der kan give dig et godt overblik over de generelle priser indenfor flytning. Har du behov for hjælp til finansieringen i forbindelse med din flytning, er der i øvrigt mange steder god mulighed for, at dette kan lade sig gøre.
    Læs også om mulighederne ved at leje en container til flytning

Vælg flyttefirmaet som skal flytte for dig

Når du har undersøgt de tre ovenstående punkter, kan du begynde at vælge og vrage mellem de flyttefirmaer, du har kigget på. Du kan altid ringe og snakke med virksomheden, hvis du er i tvivl om nogle ting på deres hjemmesider, eller hvis du har noget ekstraordinært, som du skal have svar på, inden du vælger, hvem der skal flytte din ting til din nye bopæl. Hjælp dig selv og dine bekendte ved at leje et flyttefirma til at klare flytningen. De fleste flyttevirksomheder ved, at du kan have specielle behov som ekstra indpakning eller større ting, som skal transporteres.